Ja...

och så var det söndag igen... ingen lust alls att gå till praktiken imorgon, även fast det e kul så känner jag ingen lust alls. Tur att det är en kort vecka.
Marie har flyttat hit oxå, hon hade det lite tungt med sin pojkvän, lägger mig dock inte i så mycket för det får dom lösa. Men ställer upp med ett öra när hon vill prata =P.
Fyller år gör jag idag oxå. haha nu är det inte långt kvar till 30. Men men man får ta det som det kommer.
Ja, nu har jag inte så mycke och säga faktiskt hörs o syns nästa gång

Jeeeesss...... (yes)

söndag och jag har jobbat hela helgen. nästa helg ska jag faan supa och sova massor...
Har fixat både mina egna och maries naglar i helgen iaf... så har fått lite gjort.
Börjat dra mig in på mer japansk stil när det hjäller naglar. Lite roligare så =P
Får lägga upp bilder på naglarna någon dag =D

Men men.. imorn blir det tillbaka till skolan och förhoppningsvis ska jag komma ihåg att ringa om min praktikplats så att jag får nån...

Over and out.

Känslor

Varför ska det vara så svårt. Igentligen borde det vara så enkelt.
Varför kan man inte bara veta, istället för att allt ska snurra runt så att man inte får någon ordning alls därppe i knoppen.
Just nu känns allt så himla jätte jobbigt. Vet inte hur jag känner, vad jag känner eller varför jag känner som jag gör just nu. Riktigt jobbigt.
Skulle bara vilja fly, fly från allt och sen komma tillbaka när allt känns som att det är i ordning igen.
Men det kan man inte göra, fast igentligen undrar jag varför man inte kan göra det.
Man kan inte för att man har ett samvete som talar om en massa saker för en hela tiden (räkningar, djur, hemmet, vem ska ta hand om det). Tänk om samvetet bara hade försvunnit för en sisådär 3 dagar eller nåt, så hade man kunat dra iväg och bara få tänka.
Jobbigt, så jätte jobbigt. Vill bara få allt klart för mig så att man slipper gå runt och halv vara död, eller rättare sagt som en zombie. Ingen tycker väl om en zombie, levande död. En individ som går runt och bara är, är till för att dom har hamnat i kläm med omvärlden.


RSS 2.0