ojojoj...

Nu måste jag verkligen börja bli bättre på att skriva i bloggen... E ju så mycket som händer just nu...

Väggen som vi börjat på hemma e fortfarande inte klar... kommer nog aldrig bli klar heller... eller joo så småningom... man måste bara ta sig i kragen lixom...

Sen har man ju börjat skolan till yrkeschafför oxå... går riktigt bra och alla i klassen är så himla goa. Man vill bara äta upp dom hela tiden =P. dessutom tog den ena tjejen med sig sina hundar idag. sååå otroligt söta, fast jag skulle nog aldrig skaffa såna hundar själv jag e lite av en större hund mäniska typ (om det nu finns någon sådan ) tihi...

Dessutom har jag haft en katt som bott på uteplatsen i snart 4 veckor... eller bott o bott... kommit och gott och nästan sprungit in i lägenheten.. lite jobbigt.. har nu mejlat kattvärnet och frågat va jag ska göra åt saken.. kan ju itne ha denna söta kissa där... har ju dessuom redan 2 st katter hemma så man kan ju inte plocka in lilla kissen bland bitchen och mesen lixom... hehe... dår ta o lägga upp bilder på kissarna vid ett senare tillfälle... =P

Nää men nu ska ja bli duktigare på att blogga... får ta och skriva lite varje dag när jag kommer hem eller ta med mig datorn till skolan och skriva där... Men sånt löser sig alltid..

Jaha...

Sakta men säkert går målandet och allt där till framåt. Lääääängtar tills allt blir klart så man kan få det snyggt och fint hemma.

Kursen som ja går om dagarna är bara för rolig. Ett gäng tjejer (trorvi är 12 st) som sitter o snackar skit hela tiden och inte en massa högljudda killar, underbart. Märks att det är en skola jätte kul, ungefär som ett gymnasium fast blandad ålder på eleverna. Jätte mysigt. Hoppas verkligen att man får börja en utbildning efter dom här 3 veckorna. skulle faktiskt vara jätte roligt.

Stresshanteringskursen går oxå bra. Dock blev det inget förra onsdan då våran handledare va sjuk. Tråkigt men det är sånt som händer, man får försöka komma ihåg allt man lärt sig så man inte glömmer nåt och så man inte blir mera överdrivet stressad, för det orkar jag inte med längre.
Tror jag hamnar i ett sånt där jag orkar inte bry mig syndrom nu. Ungefär som att: oj nu blev kl mycke, ähh orka bry sig, va spelar det för roll om ja kommer 5 min sent. Fast det är ju i och för sig positivt för då betyder det att jag har kommit någon vart i min utveckling mot att bli normal igen(Om jag nu någonsin kan bli det =P).



RSS 2.0