sovtime?

Har fortfarande stora problem att somna, huvvet och tankarna snurrar i 180. Försöker att koncentrera mig på att inte tänka så mycke men vips så dyker dom där tusen och miljonerna tankarna upp igen. Tror att det är lite mycket nu, hoppas att det blir bättre ska försöka ta mig upp till naturoteket och köpa nåt som kan hjälpa en att somna.

Fast inatt har jag sovit betydligt fler timmar än vad jag brukar göra. Kanske har fått sova 2 timmar åt gången istället för en. Det känns ju lite skönt.

Godmorgon...

Världens bästa ljud att vakna till: donk donk donk......... donk donk donk.... Tillslut va jag ju tvungen att titta ut och då satt det en blåmes och hackade i trästolpen som sitter fast på väggen. Dum pippi, släppte ut simba så att dum pippi kunde bli lite mat. Gud vad grym jag är.

Nu är allt färdigspacklat här hemma oxå. Kommer nog inte hinna klart till helgen men men, man får väl se hur lång tid detta projekt kommer att ta da.

mycket på senaste...

men nu kommer allt på en gång =P

har i alla fall börjat på stressrehabiliteringskursen nu. Jätte skönt att få känna att jag inte är ensam om det här. Skönt att det finns andra som oxå känner samma sak. Jätte bra kurs och jag tycker att alla mäniskor borde gå igenom en sån för den är så lärorik.

Håller på att bygga en vägg oxå, eller ja den e klar behöver bara spackla, slipa o måla nu... men det känns som att det kommer ta tid om inte jag börja göra nåt åt saken. Tydligen så Bestämde Fredrik att han skulle jobba mån- ons även fast ha igentligen skulle va ledig.

Sen så flyttar mor på lörda så har fixat och donat massor där. Jobbigt att flytta men skönt för henne.

Sen så har jag fått en utbildning av arbetsförmedlingen oxå. Ska bli jätte kul. Ser verkligen fram emot det. Ska bara hitta vart det ligger. Ligger i solna och där hittar jag inte alls. HaHa, får åka dit o kolla läget nån dag =P

Tänkte oxå att jag skulle lägga upp bilder på lite ny nageldesign, men har tappat bort kameran, så, så fort jag hittar den så kommer dom =)

HAHA

Detta måste ses!

http://olessiavontaylor.blogg.se/2009/july/ovanlig-klack.html

Starta eget mässa?

Jaa. va på den där starta eget mässan, men vadå starta eget, trodde d skull va om att man skulle starta eget och inte för redan etablerade företag. det mesta va ju franchising, men det vill ju inte vi göra. Jag o marie har ju redan en plan så det var ju inte så mycke hjälp vi kunde få.

Så spendarade totalt 1 timme på o knata runt där o på teknikmässan, helt onödigt för nästan all info jag fick från starta eget mässan hade jag ju redan plockat på mig från nätet. Sucka, kunde ju gjort massa annat istället för en mässa idag.

Va nere på arbetsförmedlingen oxå, det var roligt idag. En som har skrivit under på mina gamla anställningsavtal från ett gammalt jobb, jobbar tydligen där och vi båda blev helt chockade.... hehe... världen e allt bra lite ibland.

Sen har jag o marie varit hos min morfar oxå. Det var kul, kul o få träffa honom trots att han börjar bli lite glömsk o säger samma sak 4-5 gånger. fast det är lite smågulligt när åldern gör sig påminnd, fast igentligen inte för han kommer troligt bli senildement precis som hans mor blev.... Jaja

Sen så va ja hem o vända för jag följde med fredrik och köpte present till hans mor, hon kommer att bli jätte glad tror jag =). sen köpte fredrik en ny mobil (som han pillat på i ca 3-4 timmar nu) och sen har vi beställt en ny soffa, jag blev jääääätttteeee glad då. den soffan jag velat ha jäääätte länge, o den är såååååå skön att sitta i. MYSPYS!

Imorn blir det städdag. ska faan bli rent hemma o sen så ska jag väl ta och inspereras av hösten och fixa mina naglar i nåt läckert... får ta en bild o slänga upp sen när jag har ork, tid o lust att fixa naglarna dvs... =P

Godmorgon?!

Vilket uppvaknande. Fredrik ringer som vanligt o väcker mig, fast der gjorde inget ida kl va ändå strax 9 så det va dags att kliva upp. Går ut i köket o ser världens blodbad o tänker: SHIIIIT vem av katterna har nu dött!!! JÄVLAR!!
Sen så såg jag båda katterna pigga o krya och nää jag hade inte mens heller så d kunde inte vart jag som åtstadkommit blodbadet i köket.

Näääför det var blåbär som jag lagt på tining i kylskåpet i en påse. ooooohhh vilken skurning det blev... en hel halvtimme tog det... tacka gudarna för målartvätt, för nu syns det knappt. HA!

ojoj

Nu blir det mycke att skriva.

Fredag: jag blir sur på min kära sambo, vi skulle på fest och han ville inte dit, vi bråkade han tog en öl och då blev jag ännu argare! VArför kunde han inte varit nykter o skjutsat mig om han nu ändå inte ville åka på festen men d gick tydligen inte: arrggghh.
Drog iaf till festen blev full åkte hem diskuterade me mina bröder sen somnade jag halv 8 på morgonen. Haha låter som en kalas dag, nja inte riktigt.

Lördag: en bra dag ur linda perspektiv. Jag gjorde inget annat än o ligga i sängen o knappa på tv:n hela dagen, kvällen och natten. Underbart Bakis, kunde knappt ens röra mig, haha.
Fredrik drog på en fest hos sin polare, verkade som dom hade kul, fast som vanligt däckade fredrik,fick iaf tag på han vid halv 4 på morgonen sur o butter va han. när jag väl mötte honom ute på gården så förstod jag, stod ju kuk i pannan på han, HAHAHAHA! dom hade klottrat ner hela hans ansikte, där får man när man däckar tänkte jag! 'hihi (evil).

Söndag: Låg o mös hela morgonen o förmiddan i soffan, jätte mysigt. Åkte o hämtade våra 2 bilar som stod utspridda över hela söderort eftersom vi båda e för lata för kollektivtrafik. (skäms)! Tog en fika hos malin, mysigt, tror fredrik tyckte filip(malins son 1 år) va lite söt faktiskt =P. sen åkte vi o handlade middagsmat, jätte enkelt, d blev pasta me fördig pasta sås =P. sen så slängde vi oss i soffan igen. glodde på lite film o sen somnade vi gått i sängen.

Idag. jaa ska ner till arbetsförmedlingen o skriva in mig. Tråkigt! Men nu är jag officielt arbetslös, det suger!

godmorgon

Gud vilken dag det blev igår. Åkte till ikea o va där vid 12. kom inte hem förens halv 6 på kvällen, snackaom en långkörare. helt slut i kroppen igår så när man kom hema hade jag absolut ingen alls att vara social, men givetvis såvar ju jonas här på middag. Försökte vara lite trevlig, men inte så lätt när man hamnar i matkoma. Fredrik hade lagat för god mat skyller allt på honom! hehe.

ikea

åhh va roligt ska ut till ikea ida. det ska bli skoj. Ska gå där o mumsa hela dagen nu när man inte åker dit 2 timmar innan stängning så man måste stressa igenom sista biten som sist..

Ny dag

och nya bestyr. Funderar på och ta en ansträngning till att städa men vet inte om ja orkar. Syster och mamma kommer i alla fall hit det ska bli skönt. då har man nån att prata me idag. Tihi

tråkigt..

Tvätta, tvätta, tvätta, tvätta, diska. förstår inte va allsmutstvätt kommer ifrån, nån som kan tala om det för mig?

Jaha..

Då har man precis kommit hem från syster emmas kalas, roligt. Sen ska man hem till andra syster och äta middag tacos. mums va gott. Kommer man gå upp ännu mer i vikt jue... hehe.

Sen ikväll blir d fest hos emma, kul kul. Får se vart den här kvällen slutar idag da. =P

Nu så...

Nu e naglarna gjorda, så nu blir d vänta på marie så kan vi fixa hennes oxå. Hoppas jag kommer på nåt roligt att göra me hennes naglar bara =). Fredrik hade fixat vin o dricka till oss oxå så då kan ju ideerna börja flöda ordentligt, haha.

Mina nya naglar ser i alla fall ut så här:




Får fixa bildpå maries naglar o slänga ut dom har oxå sen.

Skönhet...

tänkte lägga upp massa saker om naglar och smink här, gotta er så länge me dessa bilder

Mycket idag.

Idag blir det mycke, tur att jag inte låg och slappa hela dagen i sängen, fast det brukar ag i och för sig inte göra.
Ska städa klädkammarn nu när vi fått bort den dumma byrån som alltid stått i vägen, ska gå igenom alla kläder o skänka dom man inte vill ha till nåt bra.
Ska hinna fixa mina egna naglar och sen på eftermiddan kommer marie och då blir det hennes tur att få fina naglar börjar få så många ideer om ny nageldesign i huvudet nu.
Sen så ville Jonas supa ikväll så vi får väl se vad som händer där. Har inte varit så jätte sugen på att supa på jätte länge, kanske börjar bli vuxen, haha.
Uppdaterar mer under dagen.

Glömde berätta...

... att det idag brann i nån bil som innehöll en gastub av något slag och att ett stort område blev avspärrat runt kommunhuset här i haninge idag...
När jag gick upp till ica för att handla och hämta mitt paket så stod polisen där o vaktade så ingen skulle gå innanför avspärningen, skulle tydligen vara avspärrat i 24 timmar. Stackars dom som blev evakuerade och dom som fick ta massa omvägar pga det. Väldigt läskigt tycker jag, man kan ju bara undra vad som hade hänt om det hade exploderat...

tihi

Har varit och hämtat den nya nagelfilen nu(och föresten så e d ju en elektrisk =P) har hunnit testa den oxå oxh guuuuud va skönt att slippa handfila! Fast jag har redan hunnit pajja ett nagelband, man e ju inte så duktig med vänstern då jag inte är vänserhänt... hehe... tur att det är på mig själv iaf och inte på nån annan, men usch va ont det gjorde.

Snart kommer Fredrik hem oxå och då blir det skruva upp nya saker på väggarna ska bli jätte kul, längtar verkligen. då kommer jag ha massor att göra imorn.





Nu äntligen har den nya nagelfilen kommit, me so happy now. så nu e d dags o sätta på sig strumpor o springa iväg och hämta upp paketet..  Mycket spännande.. Kommer bli nya naglar ikväll när inredandet e klart. Och marie får ta o komma hit imorn så jag kan fixa hennes naglar. Ha!



Playtime


Välkommen till min Blogg.

Oj va häftigt!

Jag blev tillslut en bloggare som jag itne trodde att jag skulle bli.

HaHa va roligt. Ser fram emot detta

RSS 2.0