Män....

Vad ska man med dom till igentligen.
Dom kallar oss tjejer för komplicerade men va faan va e inte dom?
Dom säger inget, pratar aldrig om känslor, visar dom inte heller för den delen, och hittar dom ett intresse så hamnar dom där och bryr sig inte ett dugg om omvärlden!
När dom väl fångat en så känner dom sig säkra och då behöver man inte bry sig längre!
Vad hände med dem killarna som uppskattade allt en tjej gjorde för dom, dom som kom med blommor var och varannan dag för att visa att man var uppskattad. Dom som överöste en med kärlek så fort man kom innanför dörren för att visa att dem verkligen älskade en. Dom som gjorde allt för att tjejen skulle stå vid deras sida och aldrig lämna dom.
Killarna som fick en tjej att känna att hon var den ända i hela världen trots att dom inte träffades på en vecka, killarna som var gentlemän var är dom?

I min egna lilla värld så trodde jag att dom fortfarande existerade men det gör dom tydligen inte.
Vad har hänt med dagens samhälle. Visst att det är bra med jämnlikhet, men i många fall så vill man inte det. Speciellt inte när det gäller förhållanden, en kvinna vill bli ompysslad av mannen, som det en gång var som en kvinna vill att det alltid ska förbli. Men nu är det bara att inse.

Tjejer, inse att den verkliga gentlemannen är borta, kvar finns bara dom som tröttnat på denna värld och datorn har tagit över deras hjärtan. Där kan dom få allt dom behöver: Sysselsättning(dataspel), humör(youtube), porr/sex(redtube) och nån att prata med(msn, eller datorspel).
Vi tjejer är en pase´. Vi kommer aldirg få tillbaka våra män som dom en gång var, så nu får vi ta i med hårdhandskarna och vara hårdare mot dom. Visa vad vi vill, vara tuffare och inte aceptera att vi inte vill bli utbytta mot en dator.

Nu har jag tröttnat och jag tänker stå upp för mig själv. Inga fler datanördar, eller män som tycker cyberlivet är viktigare än verkligheten!

Kommentarer
Postat av: Marie

Agreed! :)

2010-02-28 @ 22:02:37
URL: http://marieevalarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0